43ste tegel Almeerse Walk of Fame voor Brassband Almere

20 juni 2017

Op zaterdag 9  september 2017 breiden wij de Walk of Fame uit met de 43ste tegel.  Brassband Almere zal deze tegel sieren, want verreweg de meeste bewoners en bezoekers van Almere hebben het 35-jarig jubileum van de band verkozen tot het moment van 2016.

De afgelopen weken kon u samen met andere Almeerders stemmen op drie door een commissie geselecteerde kandidaten voor de Walk of Fame tegel van 2016:

  • 25 jaar Flevoziekenhuis;
  • Almere bereikt de mijlpaal van het 40-jarig bestaan en de 200.000ste inwoner en het
  • 35-jarig jubileum van Brassband Almere.

Bijna 2000 stemmen zijn uitgebracht, waarbij een ruime meerderheid heeft gekozen voor de Brassband. Dat de leden van de Brassband blij zijn met de overwinning bleek overduidelijk uit de eerste reactie van coördinator Mariska Wijmans op de uitslag: “Wat supergaaf om straks op de tegel van de Walk of Fame te staan” 

Op zaterdag 9 september aanstaande is het echt zover. Dan wordt de tegel officieel onthuld op het Forum.

Prijswinnaars stem-actie

Onder alle stemmers verloten we prachtige prijzen. Volgende week krijgen de 12 prijswinnaars - 10x twee kaarten voor de voorstelling  ‘Mare’ van Vis à Vis en 2x een diner voor 2 personen –  persoonlijk bericht.

De Walk of Fame

De Walk of Fame is een cadeau van Rabobank Almere aan de gemeente Almere. Het is een kunstwerk dat de geschiedenis van Almere vertelt. Het werk bestaat tot nu toe uit 42 tegels, één voor elk jaar dat de stad bestaat. Elke tegel verbeeldt een gebeurtenis, een ontwikkeling of persoon die betekenisvol is geweest voor dat jaar. Bekijk de tegels die als een lint door het centrum liggen als u in Almere Centrum bent en leer zo meer over de geschiedenis van onze prachtige stad! 

Wat vindt u van onze website?