Driejarige samenwerkingsovereenkomst Nederlands Handbal Verbond

20 maart 2017

Vrijdag 17 maart hebben het Nederlands Handbal Verbond en de gemeente Almere een handtekening gezet onder een nieuwe, driejarige, samenwerkingsovereenkomst. Dit betekent dat er de komende jaren weer een aantal grote handbalevenementen georganiseerd gaan worden in het Topsportcentrum Almere.

De ondertekening kon niet op een beter moment plaatsvinden. Het contract werd, voorafgaand aan de uitverkochte oefeninterland Nederland-IJslanddoor, de voorzitter van het NHV Tjark de Lange en de wethouder Sport van de gemeente Almere, René Peeters getekend.

Tjark de Lange, voorzitter NHV:
“Het Nederlands Handbal Verbond voelt zicht altijd erg welkom in de gemeente Almere. We kunnen rekenen op medewerking en een toporganisatie bij iedere interland die we daar spelen. We zijn dan ook verheugd met het feit dat we de nieuwe samenwerkingsovereenkomst voor 3 jaar hebben afgesloten en zo de goede samenwerking kunnen voortzetten. ”

René Peeters, wethouder Sport gemeente Almere:
 “Als gemeente Almere zijn we bijzonder trots dat we wederom met het Nederlands Handbal Verbond tot een driejarige samenwerking zijn gekomen. Handbal is een sport die de afgelopen jaren onder grote belangstelling is komen te staan bij het grote publiek door de successen van het Nederlands damesteam. Al vanaf 2007 zijn we trouwe partners van elkaar. Vele mooie evenementen hebben al plaats gevonden in het Topsportcentrum. Dit jaar bestaat het Topsportcentrum 10 jaar. Het is mooi om in dit jubileum jaar de relatie met het Nederlands Handbal Verbond te onderstrepen en om weer 3 jaar mooie handbal evenementen in Almere te huisvesten. Dat we de nieuwe overeenkomst dan ook in een uitverkocht Topsportcentrum kunnen ondertekenen, is helemaal fantastisch!”

Wat vindt u van onze website?