Skip to content

Enquête parkeerfaciliteiten centrum Almere Buiten

2 april 2019

Het centrum van Almere Buiten wordt levendiger en aantrekkelijker door onder andere de bouw van meer woningen en voorzieningen. Goede parkeerfaciliteiten spelen bij deze ontwikkelingen een belangrijke rol. 

Er zijn vijf parkeergarages en diverse pleinen en straten waar bezoekers van Woonboulevard Doemere en winkelcentrum Buitenmere de auto kunnen parkeren. We willen graag weten hoe u deze parkeermogelijkheden waardeert en of u suggesties heeft voor verbetering. Voor dit doel hebben we een enquête opengesteld. Ongeveer 1.750 volwassen inwoners uit Almere Buiten, Tussen de Vaarten en Nobelhorst en de leden van het vaste onderzoekpanel hebben een uitnodiging ontvangen om mee te werken aan het onderzoek.

U kunt ook meedoen

Inwoners uit Almere Buiten die geen brief hebben ontvangen en anderen die weleens het centrum van Almere Buiten met de auto bezoeken kunnen ook de enquête in te vullen. Dat kan tot 22 april op www.almere.nl/vragenlijst Het invullen kost ongeveer 15 minuten.  Uw antwoorden op de vragenlijst worden vertrouwelijk en anoniem verwerkt.

De conclusies van het onderzoek publiceren we na het onderzoek op buiten.almere.nl en parkeren.almere.nl

Hartelijk dank voor uw medewerking!

Wat vindt u van onze website?