Skip to content

Veel belangstelling voor appartementengebouw High Note op terrein naast Voetnoot

17 oktober 2018
Afbeelding concept HIGH Note

Veel geïnteresseerden kwamen dinsdag  16 oktober naar de door de gemeente en ontwikkelende marktpartij AM georganiseerde inloopavond in de Burgerzaal van het stadhuis. De meeste genodigden kwamen om zich beter te laten informeren over de 150 geplande appartementen; Hoe zien ze eruit? Wanneer zijn ze beschikbaar? Hoe kom je in aanmerking voor een appartement?

Naast de presentatie van de plannen door AM waren er ook medewerkers van de gemeente Almere om vragen te beantwoorden over het wijzigingsplan dat ter inzage lag. Veruit de meesten bezoekers kwamen omdat ze alles wilden weten over de plannen voor de appartementen. Deze plannen sluiten aan bij de doelstelling van Almere 2.0 programmalijn ‘versterken hart van de stad’ om meer bewoners aan het centrum toe te voegen, waaronder studenten en jongeren. Zo wordt het centrum steeds levendiger en aantrekkelijker, ook buiten de openingstijden van de winkels.

Dat deze invulling aansluit op de wensen van veel Almeerders bleek uit de vele positieve reacties: ‘Mooi. Meer mensen in het bruisende centrum van de stad. Wanneer gaan ze beginnen en waar kan ik mijn zoon inschrijven?’ En: ‘Hoort bij een grote stad. Meer hoogbouw, meer woningen in het centrum (goed voor de winkels en horeca). Ik juich het alleen maar toe!’

Bent u ook nieuwsgierig naar de plannen? Kijk dan op de website www.highnote.nl van ontwikkelaar AM.

Wat vindt u van onze website?