Skip to content

Veilig Thuis Flevoland verhuist naar Almere

22 juni 2018
Logo Veilig Thuis

Veilig Thuis Flevoland verhuist van Lelystad naar Almere. Vanaf 25 juni is de organisatie gevestigd in Het Alnovum aan de P.J. Oudweg 1 in Almere Stad. In Lelystad blijft een dependance gevestigd. Zo is Veilig Thuis voor alle inwoners van Flevoland in de buurt. De contactgegevens van de organisatie blijven gelijk: (088) 222 05 00, info@veiligthuisflevoland.nl en www.veiligthuisflevoland.nl.

De officiële opening van de nieuwe locatie in Almere vindt medio september plaats. De vestiging van Veilig Thuis in Almere biedt mogelijkheden voor een meer intensieve samenwerking met het Veiligheidshuis Flevoland, dat ook in Het Alnovum is gevestigd. De samenwerking richt zich op acuut en structureel geweld.

Over Veilig Thuis Flevoland

Veilig Thuis is er voor advies en hulp rond huiselijk geweld en kindermishandeling. Bij Veilig Thuis kunnen alle inwoners van Flevoland terecht die hulp zoeken of zich zorgen maken over anderen. De telefonische hulplijn van Veilig Thuis Flevoland is zeven dagen per week, 24 uur per dag bereikbaar voor advies of een luisterend oor bij alle soorten huiselijk geweld en kindermishandeling.

Wat vindt u van onze website?