Open Monumenten Dag

Open Monumentendag Almere

Maak kennis met het cultureel erfgoed van Almere! Tijdens Open Monumentendag Almere op  9 en 10 september openen 15 bijzondere gebouwen gratis de deuren voor het publiek. Op elke locatie staan vrijwilligers voor u klaar om alles te vertellen over de bijzondere plekken in deze jonge stad.

Toegang tot de gebouwen en de activiteiten is gratis en aanmelden is niet nodig.

Vrijwilligers
Open Monumentendag Almere is nog op zoek naar vrijwilligers! Lijkt het u leuk om mee te werken aan dit bijzondere evenement? Stuur dan een mail naar lbreedveld@almere.nl.

Programma
Download hier de flyer met het gehele programma. De flyer is eveneens te verkrijgen bij Erfgoedhuis Almere, de VVV, het Stadhuis en andere centrale plekken in de stad.

Speciaal voor Open Monumentendag Almere organiseert de Almeerdaagse een Open Monumentendag-route! Meer weten of deelnemen? Kijk op www.almeerdaagse.nl voor meer informatie.

 

 

Informatie en contact

Tijdens het evenement is Erfgoedhuis Almere (Baltimoreplein 112) het Centrale informatiepunt. Hier kunt u Voor meer informatie kunt u mailen naar flyers verkrijgen en vrijwilligers staan voor u klaar om uw vragen te beantwoorden of tips te geven.

Voor vragen over het evenement kunt u ook contact opnemen via lbreedveld@almere.nl of bellen naar 06-11798901.

Wat vindt u van onze website?