Skip to content

Open Monumentendag

Open Monumentendag Almere

Maak kennis met het cultureel erfgoed van Almere!

Tijdens Open Monumentendag Almere op 8 en 9 september openen vijftien bijzondere gebouwen gratis de deuren voor het publiek. Op elke locatie staan vrijwilligers voor u klaar om alles te vertellen over de bijzondere plekken in deze jonge stad. Toegang tot de gebouwen en de activiteiten is gratis en aanmelden is niet nodig. 

Vrijwilligers

Bent u geïnteresseerd in architectuur en de geschiedenis van Almere? Vindt u het leuk om bezoekers te verwelkomen en hen te informeren tijdens Open Monumentendag Almere? Dan zijn wij op zoek naar u! 

Druk snel op de oranje knop en vul het aanmeldformulier in. We nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

Aanmeldformulier vrijwilligers 

Programma

Aan het programma wordt nog volop gewerkt en zal deze zomer bekend worden. Wilt u zich als pand aanmelden dan kunt u hier het aanmeldformulier downloaden en opsturen naar almonclin@almere.nl. Houdt de website, FacebookTwitter en Instagram in de gaten voor het programma!

Erfgoedhuis Almere

De Open Monumentendag Almere is een evenement van het Erfgoedhuis Almere; dé plek voor activiteiten en informatie over de ontstaansgeschiedenis en het cultureel erfgoed van Almere. Het Erfgoedhuis organiseert gratis lezingen, tentoonstellingen en tal van activiteiten voor jong en oud.

Volg ons op sociale media

Erfgoedhuis Almere

Erfgoedhuis Almere is de plek waar u alles te weten komt over de ontstaansgeschiedenis van Almere. Op deze pagina vindt u de openingstijden, routebeschrijving en contactgegevens.  

Wat vindt u van onze website?