Evenementen

Flamenco Biënnale

Corrosia Danst met de Flamenco Biënnale Nederland op zaterdag 16 september, van 15.00 tot 23.00 uur op de Markt in Almere Haven. De flamencodans, van de traditionele stijl tot de meest actuele variant, is hiervoor rechtstreeks overgevlogen uit Madrid. Met optredens door professionals, amateurs én bezoekers, en tongstrelende Spaanse hapjes en drankjes.

Voordat de herfststormen gaan razen, zal de Markt in Almere Haven voor één dag worden ondergedompeld in Spaanse sferen. De flamenco wordt gedanst door leerlingen van United Dance Almere. Ook bezoekers kunnen een dansje wagen bij een openbare les onder leiding van Antje Herber. Met Flamenco Proeven kunt u kennismaken met de Andalusische én de flamencokeuken. Gedurende de dag draait flamenco DJ Maria Spaans op de Markt.

Special voor Corrosia Danst brengt de Madrileense danseres Sara Cano haar voorstelling A palo seco. Edsart Udo de Haes laat met zijn Mil Familias Trio jazzy flamenco klanken horen. De dag wordt swingend afgesloten met een ‘fin de fiesta’.

Corrosia Danst is onderdeel van Corrosia Square: een artistiek zomerprogramma op de Markt in Almere Haven. Corrosia Theater, Expo & Film vindt het belangrijk dat het centrum van Almere Haven levendiger wordt, en bespeelt daarom letterlijk haar omgeving.
Bijna alle activiteiten, behalve Flamenco Proeven en A palo seco, zijn gratis toegankelijk en zijn op het plein voor de deur van Corrosia: Markt, 1354 AP Almere Haven. Een ticket voor Flamenco Proeven kost 5 euro en voor A palo seco 7,50 euro, een combiticket is 10 euro. Tickets zijn online verkrijgbaar via
www.corrosia.nl en op de dag zelf te verkrijgen bij Corrosia Theater, Expo & Film.

Kijk op www.corrosia.nl voor het complete programma.

Corrosia Danst is een project van Corrosia Theater, Expo & Film. Deze editie is samengesteld door Flamenco Biënnale Nederland/Ernestina van de Noort en mede mogelijk gemaakt door Bank Giro Loterij Fonds, Cultuurfonds Almere en Gebiedskantoor Almere Haven.

Locatie
Markt voor Corrosia, Almere Buiten
Datum
zaterdag 16 september 2017
Tijd
15.00-23.00 uur
Wat vindt u van onze website?