Evenementen

Wandeling door de Laren

Wist u dat er al ruim 125 woningen in de nieuwste  wijk van Almere Haven zijn bewoond. Hierdoor is de wijk De Laren een echt levendige buurt geworden.  

Net als de voorgaande jaren wil ik u graag uitnodigen voor een wandeling door de Laren.  Wij laten u dan met eigen ogen zien wat er nu al is en u kunt luisteren naar de verhalen over wat er nog gaat komen. Samen nemen wij een kijken bij de nieuwe basisschool  de Aquamarijn, horen wij de ervaring van een bewoonster die de eerste energie neutrale woning opgeleverd heeft gekregen en lopen we langs de nieuwste ontwikkelingen die op dit moment plaatsvinden in de wijk.

Vorig jaar liepen er heel wat geĆÆnteresseerden mee die dit een erg aangename manier vonden om meer te weten te komen over de veranderingen in het stadsdeel. Loopt u deze keer ook mee?  Zodat we hier een mooie traditie van kunnen maken. Als u mee wilt wandelen, stuur dan voor 31 augustus een email naar maamato@almere.nl

Programma Wandeling door de Laren
Dinsdag 12 september 2017
Verzamelen bij de Albert Heijn, Meerveldplein 3

19:00 uur    Welkom door gebiedsmanager Almere Haven Olaf de Koning
19:05 uur    Wandeling door de Laren met begeleiding van Ernst Jan Giethoorn (projectmanager) en Eric van der Sande (stedenbouwkundige)
20:15 uur    Einde van de wandeling, drankje bij de Albert Heijn ter afsluiting

Met vriendelijke groet,

Olaf de Koning

Datum
dinsdag 12 september 2017
Tijd
19.00 - 20.15 uur
Wat vindt u van onze website?