Home » Werken

Werken

Werken in Almere

Warmtekrachtcentrale Almere

In Almere wonen ruim 195.000 mensen. Samen met ondernemers en organisaties werken we daarom aan de groei van het aantal banen. Liefst in Almere zelf.

Wilt u werken bij de gemeente, dan vindt u de vacatures verderop op onze site. Wilt u verder als zelfstandig ondernemer, dan kan het Ondernemersloket u verder helpen.

En heeft u hulp nodig bij het vinden van een baan, klik dan op Werk zoeken.

Op donderdag 12 november is er een mooie gelegenheid uw kansen op de arbeidsmarkt te vergroten. Dan is de conferentie ‘Kleurrijk Werkt!’ voor vrouwen op (weg naar) de arbeidsmarkt. Avanti (Platform Diversiteit Almere) organiseert samen met de gemeente Almere en het netwerk Flevolandse Zakenvrouwen een levendige middag: u kunt werken aan uw netwerk en inspiratie opdoen in verschillende workshops. Zo zijn er, onder andere, de volgende workshops voor vrouwen: 

De grote CV-Show - Maartje Kroon

Netwerken: Hoe doe ik dat? - Olivia Andiel, Seba Cultuurmanagement

Personal branding: Creëer je eigen merk! -  Ineke van Galen

Pitchen (inclusief video Pitch) - Toon Naus

Succesvol Ondernemen? Laat jezelf zien! - Aleid Overbeek

Maar er is nog veel meer. Het programma begint om 13.00 uur. Martijn Smit van Werken.FM geeft om half twee de aftrap, daarna volgen de workshop-rondes. Tussendoor zijn er voldoende momenten om te netwerken waarbij u hulp kunt krijgen van zogenoemde 'makelaars'. Wethouder Froukje de Jonge sluit de middag af met een borrel. 

Locatie: Places to Work, Wisselweg 33, 1314 CB Almere Stad 

Kijk snel op www.avant-almere.nl en meldt u aan.

Nieuws

Geen nieuws in deze lijst:

Beoordeel deze pagina