Vacatures en stages bij de gemeente Almere

Werken bij de gemeente

Almere is in meer dan 40 jaar tijd uitgegroeid tot een kleurrijke stad met ruim 200.000 inwoners. Een aantrekkelijke stad voor iedereen, ook voor wie wil werken en ondernemen. Almere is goed bereikbaar en als werkgever willen wij u graag helpen bij uw groei en ontwikkeling in onze stad. Met lef, snel en flexibel, gericht op omgeving, resultaat en samenwerken.

Ons personeelsbeleid

Als medewerker van de gemeente bepaalt u ons succes. Daarom investeren we in het ontwikkelen en inzetten van uw talent. We kijken naar uw vaardigheden, bieden passende opleidingen aan en zoeken samen naar meer. Bij de gemeente Almere bent u een medewerker met toekomst.

Pilot anoniem solliciteren

De gemeente Almere probeert arbeidsmarktdiscriminatie tegen te gaan en een personeelsbestand te laten ontstaan dat een betere afspiegeling van de stad is. Daarom is op 1 juni 2017 een pilot met Anoniem Solliciteren gestart. Dat betekent dat voor een eerste selectie gekeken wordt naar wat iemand kan en niet naar wat iemand is. Dat betekent dat in uw brief en cv persoonlijke kenmerken onleesbaar worden gemaakt.

Onze arbeidsvoorwaarden

Werken in de jongste grote stad van Nederland. Een boeiend carrièreperspectief. Een baan met uitdaging en dynamiek. Een goed salaris. Ontwikkelingsmogelijkheden te over. Kortom, het beste uit uzelf halen. Dat kan in Almere.

Wat vindt u van onze website?