Home » Werken » Vacatures en stages

Vacatures en stages

Werken bij de gemeente

Almere is in meer dan 30 jaar tijd uitgegroeid tot een kleurrijke stad met circa 195.000 inwoners. Een aantrekkelijke stad voor iedereen, ook voor wie wil werken en ondernemen. Almere is goed bereikbaar en als werkgever willen wij u graag helpen bij uw groei en ontwikkeling in onze stad. Met lef, snel en flexibel, gericht op omgeving, resultaat en samenwerken.

Ons personeelsbeleid

medewerkers gemeente almere

Als medewerker van de gemeente bepaalt u ons succes. Daarom investeren we in het ontwikkelen en inzetten van uw talent. We kijken naar uw vaardigheden, bieden passende opleidingen aan en zoeken samen naar meer. Bij de gemeente Almere bent u een medewerker met toekomst.

Onze arbeidsvoorwaarden

lachende medewerkers

Werken in de jongste grote stad van Nederland. Een boeiend carrièreperspectief. Een baan met uitdaging en dynamiek. Een goed salaris. Ontwikkelingsmogelijkheden te over. Kortom, het beste uit uzelf halen. Dat kan in Almere.

Vacatures

Via de link naar vacatures kunt u rechtstreeks naar de vacatures en digitaal solliciteren.

Traineeship Metropool Amsterdam

Het traineeship Metropoolregio Amsterdam is een uniek traineeship aangeboden door samenwerkende overheidsorganisaties in de metropoolregio Amsterdam. Het is een unieke kans om kennis te maken met verschillende en dynamische deelnemende overheidsorganisaties met elk een uniek en authentiek karakter. Als trainee lever je een proactieve en waardevolle bijdrage aan de versterking tussen de organisaties onderling en hun projecten. Gemeente Almere is partner en kan een drietal trainees plaatsen. 

Op 5 januari worden de vacatures voor het traineeship Metropoolregio Amsterdam bekend gemaakt. Je kunt dan reageren op één traineeplek t/m 25 januari tot middernacht. Houd de website www.traineepoolmra.nl goed in de gaten!

Stages

Via deze link naar stageplaatsen kunt u rechtstreeks naar onze stagevacatures en digitaal solliciteren.

Beoordeel deze pagina