Werk zoeken

Aan het werk

Bent u op zoek naar een baan of wilt u een uitkering aanvragen? Schrijf u dan eerst in bij het UWV WERKbedrijf. Hiervoor heeft u wel DigiD nodig.

Pas als het niet lukt om werk te vinden, wordt bekeken of u een uitkering krijgt. Meer informatie hierover vindt u onder Uitkering aanvragen. Voor uitgebreide informatie over het vinden van werk kunt u ook terecht op de website van de Rijksoverheid.

Werkplein Almere

Werkplein Almere is er voor iedereen die op zoek is naar een (andere) baan. Het Werkplein is er ook voor bedrijven die op zoek zijn naar personeel.

Mensen die werk zoeken kunnen in Almere bij één loket terecht: Werkplein Almere. Op het Werkplein doen UWV WERKbedrijf en gemeente er samen alles aan om Almeerders zo snel mogelijk weer naar werk te begeleiden. In de tussentijd zorgen we ervoor dat werkzoekenden de ondersteuning krijgen waar zij recht op hebben.


Werkgeversservicepunt

Het Werkgeversservicepunt is onderdeel van het Werkplein en is er voor alle Almeerse ondernemers. Het Werkgeversservicepunt biedt praktische ondersteuning op maat bij het vinden én duurzaam plaatsen van gemotiveerde en enthousiaste medewerkers. En adviseert werkgevers over subsidiemogelijkheden, vergoedingen voor werkplekaanpassingen of financiering van opleidingen.

UWV WERKbedrijf

Stadhuisplein 1
1315 HR Almere
Telefoon:  0900 - 92 94
(Kosten telefoon: € 0,04 per minuut, starttarief € 0,045 + uw gebruikelijke belkosten).

Werkplein Almere is een samenwerking tussen UWV WERKbedrijf en gemeente Almere.

WERKbedrijf

Om een uitkering aan te kunnen vragen, moet u zich eerst inschrijven bij UWV WERKbedrijf via werk.nl.

Wat vindt u van onze website?