Afvalkalender

Op 27 april geen ophaaldag afval

Op Koningsdag, donderdag 27 april, worden de afvalbakken niet geleegd. In plaats daarvan komen wij op zaterdag 29 april uw duo- of plasticbak legen. Dit doen wij tot 20.30 uur. Laat uw bak dus tot deze tijd op de opstelplaats staan. Voor de papierbakken is geen inhaaldag. Tweede paasdag zijn de recyclingperrons gesloten.

Ophaaldagen afval

Bekijk uw afvalkalender op de website Recyclemanager. U kunt de kalender eventueel printen. Of download de Recyclemanager-app op uw smartphone. U kunt dan via ‘Notificaties’ een herinnering krijgen op de dag voordat u de afvalbak buiten mag zetten. In de herinnering staat welke bak de volgende dag in de wijk geleegd wordt. Handig! Zo vergeet u nooit meer welke bak u aan de straat mag zetten. 

Recyclemanager-app

De Recyclemanager is een gratis app die u vertelt waar de dichtstbijzijnde afvalbak staat, wanneer het afval wordt opgehaald en in welke afvalbak het afval hoort. Download via onderstaande knoppen de Recyclemanager-app voor uw Android-toestel of iPhone. Voor de Windows Phone is nog geen app beschikbaar.

Download de Recyclemanager voor Android
Download de Recyclemanager voor iPhone
Wat vindt u van onze website?