Skip to content

Wegen en fietspaden

Lopende werkzaamheden

A6 (afsluiting A6 20-23 juli) 
Waterlandseweg (Provincie Flevoland)
Hogering (Provincie Flevoland) 
Spoorbaanpad (t/m eind september) 
Europakwartier West (vanaf 2 oktober) 
Columbuskwartier Noord (vanaf 12 februari) 
Reconstructie Hefbrugweg (vanaf 9 april)

De gemeente Almere werkt aan het beheer en onderhoud van de stad. Daarbij is bereikbaarheid een belangrijk onderwerp. Tijdens wegwerkzaamheden is de bereikbaarheid tijdelijk minder goed, om daarna weer veilig en vlot door de stad te kunnen rijden. Tijdens wegwerkzaamheden maken we een afweging tussen veiligheid van weggebruikers en wegwerkers en de bereikbaarheid. We proberen weggebruikers van binnen en buiten Almere hier zo goed mogelijk over lopende werkzaamheden te informeren.

Hierboven vindt u alle lopende werkzaamheden aan de wegen in Almere.

Op de hoogte blijven

U kunt op verschillende manieren op de hoogte blijven van wegwerkzaamheden. Door tegenslag of bij slecht weer, kunnen werkzaamheden anders lopen dan gepland. We zijn te volgen op Twitter via: (@werkaandedreven)

Nieuws Verkeer en Vervoer

Vooraankondiging werkzaamheden Saturnussingel

3 juli 2018

Na de zomer gaan we aan slag met het definitief inrichten van de openbare ruimte aan de Saturnussingel in het Homeruskwartier Oost.  We willen u nu alvast op de hoogte brengen van deze aanstaande werkzaamheden, omdat de Saturnussingel één...

Lees meer...

Werkzaamheden Louis Armstrongweg en rotonde Hollandsedreef

29 juni 2018

Vanaf maandag 9 juli worden er werkzaamheden uitgevoerd aan de rotonde Hollandsedreef en de Louis Armstrongweg. De rotonde en de Louis Armstrongweg hebben onderhoud nodig. Het asfalt is op diverse plekken beschadigd en wordt vernieuwd. De uitvoering...

Lees meer...

Werkzaamheden Johnsonpad

21 juni 2018

Fietspad Johnsonpad met geel bord werkzaamheden

Maandag 25 juni beginnen de werkzaamheden aan het Johnsonpad langs de Lage Vaart in Almere Buiten. Het asfalt en de betonklinkers worden vervangen door beton. De werkzaamheden duren tot en met woensdag 1 augustus.

Lees meer...


Wat vindt u van onze website?