Skip to content

Nieuwe wijken

Nobelhorst

Toegangshek Nobelhorst

De vrijheid om je eigen droomhuis of werkomgeving te bedenken, te bouwen en te beheren. Dat is de visie achter het nieuwe dorp Nobelhorst: een intieme woonomgeving, met een gezellige dorpse sfeer. Of je nu koper, zelfbouwer, huurder of ondernemer bent, het kan in deze gezellige nieuwe buurt in Almere Hout.

Duin

Woningen in Duin

In Duin ben je weg van de hectiek van de stad. In deze nieuwe buurt in Almere Poort waai je lekker uit op het strand, maak je een boswandeling of geniet je van de zon op het terras. Maar toch ligt de wereld aan je voeten. Je bent in een mum van tijd in Almere, Amsterdam en Utrecht.

Oosterwold

Woningen in Oosterwold

Oosterwold is een groen, agrarisch gebied tussen Almere en Zeewolde. Stap voor stap wordt het gebied ingericht. Dat doen de Oosterwolders zelf, alleen of met anderen. En zoveel mogelijk duurzaam, ecologisch en zelfvoorzienend. Ze bouwen niet alleen zelf hun huis, bedrijf of voorziening, ze gaan ook zelf over de wegen, waterhuishouding en openbare ruimte. 

Zandpoort

Artist impression Zandpoort

In ZandPoort in Almere Poort geniet je van het stadse wonen én van het glooiende duinlandschap in één. Hier is bewust omgaan met energie de standaard. Zandpoort hoort bij Stadstuinen: het eerste gebied dat wordt ontwikkeld volgens de principes van Growing Green Cities. Een gebied waar het stadslandschap centraal staat, voor een gezonde, productieve, biodiverse en eetbare stad.

Betaalbaar in Zandpoort

Wat vindt u van onze website?