Skip to content

Melding Openbare Ruimte

Melding Openbare Ruimte

 Wat kunt u bij ons melden?

  • Iets wat u op straat of in het park ziet en niet in orde is. Dat kan bijvoorbeeld iets aan de weg, de stoep of het fietspad zijn, openbaar groen, kapotte straatverlichting, zwerfvuil of afval dat in de gracht of sloot ligt.
  • Vervuiling rond de plek waar u woont, zoals afvaldumpingen, zwerfafval of volle afvalcontainers.
  • Iets waar u en anderen in uw buurt last van hebben. Bijvoorbeeld overlast auto’s, caravans aanhangers en fietsen.
  • Zie de punten onder ‘meer info’ rechts van deze tekst. Uw onderwerp kan hier al uitgelegd staan.

Dringende zaken

Ziet u iets dat snel moet worden opgelost buiten kantooruren? U kunt dan bellen met de alarmcentrale: (036) 531 15 02. Bel dit nummer alleen bij noodgevallen buiten kantooruren. 

Calamiteiten op het water

Als er iets op het water gebeurt, neem dan contact op met de calamiteitendienst van het Waterschap Zuiderzeeland. Bel (0320) 27 49 11. Dit nummer is 24/7 bereikbaar. 

U kunt uw melding gemakkelijk online aan ons doorgeven:

 Melding Openbare Ruimte

of telefonisch via 14 036 (zie de openingstijden op almere.nl/contact). 

Wij proberen u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Alleen kan de afhandeling van uw melding wat langer duren dan u van ons gewend bent. Dit komt onder meer door de maatregelen rond het coronavirus. Hiervoor vragen wij uw begrip.

Maatregelen coronavirus

De huidige situatie met het coronavirus vraagt ook in Almere om maatregelen om de verspreiding van het virus af te remmen. Dit is in het belang van de volksgezondheid.

Ook de dienstverlening van de gemeente Almere is beperkt tot een strikt noodzakelijk niveau. Veel medewerkers werken vanuit huis, om zo verspreiding van dit virus zo veel mogelijk te beperken. Wij volgen hierin de landelijke richtlijnen en de maatregelen die gelden voor Flevoland vanuit de noodverordening.

Wat vindt u van onze website?