Direct naar paginainhoud
menu

Inzending sierteelt Floriade Almere 2022

Floriade Almere 2022 biedt Nederlandse kwekers de uitgelezen kans om een bijdrage te leveren aan de zevende editie van de wereldtuinbouwtentoonstelling. Dat kan met een inzending van bomen en planten. Uw bomen en planten maken onderdeel uit van het arboretum, een levende bomen- en plantencatalogus. Het arboretum vormt het groene hart van de expo in 2022 én van de stadswijk die daarna op het Floriadeterrein verrijst.

Hoe doet u mee?

In deze online portal kunt u een account aanmaken en vervolgens de bomen en planten selecteren die u wilt inzenden. Dit kan via een kaart of via een sortimentslijst. Vervolgens vindt er een keuring plaats bij u op locatie. Daar wordt gekeken naar bijvoorbeeld de kwaliteit en grootte van de bomen en/of planten. Per e-mail krijgt u bericht of uw inzending is goedgekeurd. Bij positief bericht haalt een transporteur in opdracht van gemeente Almere de bomen en planten bij u op en brengt u naar het Floriadeterrein.

Nieuwsgierig? In de online viewer kunt u de kaart en de sortimentslijst vrijblijvend bekijken.

Vragen?

Heeft u vragen over het inzenden van sierteelt voor de Floriade Almere 2022? Neem dan contact met ons op via contactverberg dit@floriade.nl.

Wat vindt u van onze website?