Skip to content

College in de stad

College van burgemeester en wethouders van Almere in de stad

In het kort

Tweewekelijks overzicht van openbare optredens van burgemeester en wethouders (onder voorbehoud van andere verplichtingen).

In heel Nederland zijn extra maatregelen nodig om verspreiding van het coronavirus. De maatregelen die eerder in Noord-Brabant zijn genomen, gelden nu voor heel Nederland. De gemeente Almere volgt de adviezen van het RIVM en de Rijksoverheid. Alle publieke optredens van het college van B en W zijn daarom onder voorbehoud. Publieke optredens van de collegeleden gaan niet door tot en met in ieder geval maandag 6 april. De gemeente werkt de lijst bij zodra er weer publieke optredens gepland worden.

Week 12 en 13 (16 tot en met 29 maart)

Vrijdag 20 maart

Vanwege de landelijke richtlijnen rondom het coronavirus is de Veteranenmiddag in het Indisch Veerhuis in Almere Haven geannuleerd. Wethouder Van Garderen zou hier als locoburgemeester aanwezig zijn.

Zaterdag 21 maart

Vanwege de landelijke richtlijnen rondom het coronavirus is de Landelijke Opschoondag op verschillende locaties in Almere Poort geannuleerd. Wethouder Hoek zou hierbij aanwezig zijn.

Vanwege de landelijke richtlijnen rondom het coronavirus is de officiële ingebruikname van het bankje bij de Wensboom in het Lumièrepark geannuleerd. Wethouder Hoek zou hierbij aanwezig zijn. 

Donderdag 26 maart

Vanwege de landelijke richtlijnen rondom het coronavirus is het netwerkevent Samenspeelakkoord in kerkcentrum De Goede Rede in Almere Haven geannuleerd. Wethouder Van Garderen zou hierbij aanwezig zijn.

Zaterdag 28 maart

Vanwege de landelijke richtlijnen rondom het coronavirus is de opening van het Nieuwscafé in De Nieuwe Bibliotheek geannuleerd. Wethouder Van Garderen zou hierbij aanwezig zijn.

Wat vindt u van onze website?