Skip to content

College in de stad

College van burgemeester en wethouders van Almere in de stad

In het kort

Tweewekelijks overzicht van openbare optredens van burgemeester en wethouders (onder voorbehoud van andere verplichtingen).

In heel Nederland zijn extra maatregelen nodig om verspreiding van het coronavirus te beperken. De maatregelen die eerder in Noord-Brabant zijn genomen, gelden nu voor heel Nederland. De gemeente Almere volgt de adviezen op van het RIVM en de Rijksoverheid. Alle publieke optredens van het college van B en W zijn daarom onder voorbehoud en met inachtneming en opvolging van de RIVM maatregelen. De gemeente werkt de lijst bij zodra er weer publieke optredens gepland worden.

Dinsdag 30 juni

  • 19.00 - 20.00 uur: Burgemeester Weerwind neemt deel aan de Herdenkingsceremonie Keti Koti en  houdt een toespraak tijdens de plechtigheid in de Burgerzaal van het stadhuis. De locatie voldoet aan de 1,5 meter richtlijnen

Woensdag 1 juli 

  • 9.00 - 9.30 uur: Burgemeester Weerwind is aanwezig bij Keti Koti Dialoogtas in De Nieuwe Bibliotheek. Hij houdt een korte toespraak en neemt de Keti Koti Dialoogtas in ontvangst.
Wat vindt u van onze website?