Direct naar paginainhoud
menu

U vindt de adressen en telefoonnummers van gemeentelijke diensten, bedrijven en instellingen in de digitale gemeentegids.

Wilt u reageren op de (inhoud van de) gids, dan kan dat via redactieverberg dit@almere.nl, o.v.v. Gemeentegids Almere of rechtstreeks via onze gemeentegidsproducent Akse Media BV.

U ontvangt de gemeentegids niet meer thuis. Wilt u toch een papieren gids, dan kunt u die ophalen in het stadhuis aan het Stadhuisplein 1 in Almere.

Enquête

Als gebruiker van de gemeentegids willen we van u graag antwoord op een aantal korte vragen. Help ons door het invullen van de enquête. Uw deelname is anoniem.

Adverteren in Gemeentegids Almere

De officiële producent van de Gemeentegids Almere is uitgeverij Akse Media BV. Zij actualiseert de adressen voor de (digitale) gemeentegids.

Als er een papieren gids gemaakt wordt, krijgen de vermelde bedrijven en instellingen een e-mail van Akse Media met het verzoek de gegevens te controleren. Met een unieke persoonlijke code kunnen zij zelf de gegevens aanpassen. De overige bedrijven en instellingen worden telefonisch benaderd door Akse Media.
 
Wilt u ook vermeld worden in de Gemeentegids Almere? Meld dan zelf uw organisatie of vereniging aan voor plaatsing in het adressengedeelte. Dat kan:
• per e-mail: redactieverberg dit@aksemedia.nl (o.v.v. gemeentegids Almere)
• telefonisch: 0223-673 010 (redactie Akse Media)
• schriftelijk: Akse Media (t.a.v. Gemeentegids Almere) Postbus 6033, 1780 KA Den Helder.

Uw gegevens komen in elk geval in de digitale versie van de Gemeentegids Almere. De papieren gids is verkrijgbaar bij het stadhuis. De gegevens zijn digitaal beschikbaar via almere.nl/gemeentegids.

Wat vindt u van onze website?