Gebiedsteam

Gebiedsteam Almere Haven

Het gebiedsteam Almere Haven bestaat uit medewerkers van de gemeente Almere. Het team is de verbinder tussen de bewoners, (sociale) professionals, ondernemers en het stadhuis. Het gebiedsteam is gevestigd in het gebiedskantoor in Corrosia. Vanuit dit gebiedskantoren onderneemt de gemeente gebiedsgerichte activiteiten. Bijvoorbeeld wijkontwikkeling, veiligheidszaken en contacten met partners in de wijk. De gebiedsmanager van Almere Haven is Dineke de Geus.

Op afspraak van harte welkom

De gebiedskantoren hebben geen balie. Je kunt jouw gebiedskantoor alleen op afspraak bezoeken. Bijvoorbeeld om te praten over de ontwikkelingen in de wijk, een aanvraag voor het wijkbudget te doen of een wijkbreed probleem te bespreken. Voor een afspraak met je gebiedskantoor kun je het contactformulier invullen, bellen met 14 036 of een mail sturen naar havenverberg dit@almere.nl. De openingstijden van dit telefoonnummer en andere balies vind je op de contactpagina.

Meldingen openbare ruimte

Meldingen over de openbare ruimte (zoals een kapotte straatlantaarn of losliggende stoeptegel) kun je gemakkelijk doorgeven via het online meldingsformulier. Heb je geen internet? Dan kun je bellen met 14 036 of langskomen bij de centrale balie in het stadhuis.