Direct naar paginainhoud

Start bouw kademuur en bruggen in Europakwartier

Binnenkort starten we met de bouw van een kademuur en 6 bruggen in het Europakwartier te Almere Poort. Het werk zal worden uitgevoerd door Knipscheer Infrastructuur. Door de bouw van de kademuur en de aanleg van de fiets- en voetgangersbruggen wordt de wijk steeds mooier en beter ontsloten.

Planning

We starten in november met de bouw van 4 bruggen (fase 1), in januari beginnen we met de aanleg van de kade en gelijk daarna met het graven van een gracht (fase 2). In april 2024 hopen we de eerste 4 bruggen af te hebben en beginnen we met de laatste 2 bruggen en de aansluiting op het Spoorbaanpad (fase 3). Als alles naar wens verloopt dan zijn deze bruggen in augustus 2024 gereed.

Informatie en voortgang

Om bewoners en ge├»nteresseerden direct over de voortgang van het werk te informeren gebruiken we de Bouwapp. Via berichten brengen we je op de hoogte van het laatste nieuws. In de app kun je ook meldingen doen en staan contactgegevens. Download de app op je telefoon via de Appstore of Google Play.

Persoonlijk contact en vragen

Voor je persoonlijke vragen en meldingen kun je contact opnemen met de omgevingsmanager. Deze is te bereiken via newbrooklyn@knipscheer.com.

Op het ketenpark vlakbij de uitgang van de wijk richting de A6 is het Project Informatie Punt. Hier kun je dagelijks binnenlopen tussen 08.00 en 15.00 uur met je vragen, klachten en andere dringende zaken.

Illustratie Almere skyline
Jouw mening