Skip to content

Aansluiting Tussenring-Hogering dicht

13 augustus 2019

Van maandag 26 tot en met vrijdag 30 augustus kan het verkeer geen gebruik maken van de noordelijke aansluiting Tussenring-Hogering (N703-N702) in Almere.

Afsluiting

De afsluiting treft alleen het verkeer richting Amsterdam (in zuidelijke richting): verkeer op de Hogering richting Amsterdam kan niet richting de Tussenring/A6 Almere Buiten-West. Ook kan verkeer op de Tussenring niet naar de Hogering in de richting van Amsterdam.

Verkeer richting de Buitenring/Lelystad (in noordelijke richting) ondervindt geen hinder: verkeer op de Hogering richting Lelystad kan naar de Tussenring. Verkeer op de Tussenring kan naar de Hogering richting Lelystad. 

Omleidingsroutes

Verkeer tussen de Hogering en Tussenring in zuidelijke richting wordt omgeleid via de Markerdreef en Vrijheidsdreef (en omgekeerd). Verkeer op de A6 naar industrieterrein De Vaart kan gebruik maken van afrit 6 en de Tussenring; omgekeerd loopt de route via de Buitenring en afrit 8.

Werkzaamheden

In het verleden zijn er verschillende ongevallen gebeurd op de aansluiting. Om de verkeersveiligheid te verhogen past Provincie Flevoland de inrichting van de bochten daarom iets aan. 

Dit is een bericht van Provincie Flevoland

Wat vindt u van onze website?