Skip to content

Onthulling 45ste tegel Walk of Fame

11 september 2019
45ste tegel Walk of Fame

Kamp Seedorf is de winnaar van de 45ste tegel voor de Almeerse Walk of Fame. Gaétan van de Sande, vertegenwoordiger van Kamp Seedorf, burgemeester Franc Weerwind en Ferry Huurman, directievoorzitter Rabobank Almere, onthullen op zaterdag 14 september de tegel op de Citadel.

Kamp Seedorf

De kunstwerken van Kamp Seedorf zijn vaak gebaseerd op voetballers, rappers of andere bekende figuren en persoonlijkheden. Het zijn handbeschilderde papieren posters, die met lijm opgeplakt worden en daardoor niet permanent zijn. Het werk van Kamp Seedorf heeft in 2018 op meerdere plekken in Almere Centrum gehangen, waaronder een enorme afbeelding van Clarence Seedorf op de gevel van het stadhuis. Met het winnen van de 45ste tegel, is er een blijvende herinnering aan deze kunstwerken.

Walk of Fame

De Walk of Fame Almere is een cadeau van Rabobank Almere aan de gemeente Almere en vertelt het verhaal van onze stad. Tot 2043 schenkt de Rabobank elk jaar een nieuwe tegel. Elke tegel verbeeldt een gebeurtenis, een ontwikkeling of persoon die betekenisvol is geweest voor dat jaar. De eerste tegel dateert uit 1974, het jaar waarin Almere zijn naam kreeg.

Wat vindt u van onze website?