Skip to content

Tijdelijk minder parkeercapaciteit Hospitaalgarage vanwege werkzaamheden

22 mei 2019

De komende maanden worden er in twee tijdvakken werkzaamheden uitgevoerd in de Hospitaalgarage:

Van 27 mei t/m 1 juli vervangen vloercoating op de rijbanen in het overdekte deel;

September – november plaatsen nieuwe sprinklerinstallatie.

De Hospitaalgarage blijft open tijdens de werkzaamheden. Wel kan er tijdelijk overlast voor zowel abonnementhouders als kortparkeerders ontstaan. Abonnementhouders worden persoonlijk geïnformeerd. Waar nodig krijgen zij de mogelijkheid in een andere garage of parkeerterrein te parkeren.

Tijdens de werkzaamheden zijn er minder parkeervakken beschikbaar in wisselende delen van de Hospitaalgarage. Ook wijzigen de in- en uitgangen en de rijroute in het overdekte deel van de garage. De omleidingsroutes geven we met borden aan. Om mogelijke overlast zoveel mogelijk te beperken, voeren we het project in fasen uit.

Fase 1

Achterste deel van de overdekte garage. Beperkte parkeergelegenheid in het voorste deel. Rijroute wordt met borden aangegeven. Zowel de Corridor als de fietsenstalling blijven bereikbaar.

Fase 2

Voorste deel van de overdekte garage. Beperkte parkeergelegenheid en in het achterste deel. Rijroute wordt met borden aangegeven. Corridor, Foodpassage en de fietsenstalling blijven bereikbaar. Echter de trap en betaalautomaat van het Forum zijn niet bereikbaar.

Fase 3

Afwerken van de voetgangersstrook Corridor en fietsenstalling Lake Side. Corridor, Foodpassage en trap Forum blijven bereikbaar tijdens de werkzaamheden.

Alternatieve parkeermogelijkheden

Er is voldoende parkeergelegenheid in de buurt van de Hospitaalgarage waar u tijdens de werkzaamheden gebruik van kunt maken, zoals:

- Hennepveld

- Schippergarage

- Flevogarage

- Stadhuisgarage (in het weekend veel plek)

Over de werkzaamheden in het kader van het plaatsen van de sprinklerinstallatie informeren wij u op een later tijdstip.

www.parkeren.almere.nl

Wat vindt u van onze website?