Startende circulair ondernemer gezocht

Gezocht: startende circulair ondernemer voor Upcyclecentrum Almere

Voor het Upcyclecentrum in Almere zoeken we een startende ondernemer met een geweldig plan voor een onderneming dat bijdraagt aan onze lokale circulaire economie.

Koploper circulaire economie

Er wordt in de wereld al veel over gepraat, in Almere doen we het al. Op het Upcyclecentrum laten we zien hoe je een lokale circulaire economie vorm kan geven. Het Upcyclecentrum bestaat uit drie onderdelen: recyclingperron, ondernemers en belevingscentrum. Op het recyclingperron zamelen we grondstoffen droog in. De gevestigde ondernemers in het Upcyclecentrum mogen deze gebruiken. De ondernemers laten in hun bedrijfsruimte zien wat zij doen met deze grondstoffen. Afgelopen 3 jaar hebben verschillende startende ondernemers zoals “Ruik”, ‘’SEEFD’’, “Unravelau” en “Ruig & Geroest” al geprofiteerd van deze kans. En er is weer plaats voor een nieuwe startup om eenzelfde ontwikkeling door te kunnen maken. 

Wil jij een vliegende start maken met jouw onderneming? Of ken je zo’n ondernemer? Bezoek almere.nl/upcyclestartups voor de voorwaarden en stuur uiterlijk 30 december 2021 jouw businessplan in.