Oosterwold

Oosterwold is een groen, agrarisch gebied tussen Almere en Zeewolde. Bewoners hebben alle ruimte om hier op eigen initiatief hun leefomgeving in te richten. Stap voor stap wordt het gebied ingericht voor wonen, werken en recreëren. Dat doen de Oosterwolders zelf, alleen of samen met anderen. En zoveel mogelijk duurzaam, ecologisch en zelfvoorzienend. Ze bouwen niet alleen zelf hun huis, bedrijf of voorziening, ze gaan ook zelf over de wegen en openbare ruimte. Samen met toekomstige buren vormgeven aan een groene en duurzame leefomgeving staat voorop. Dat is uniek in Nederland.

Kavel kopen in Oosterwold

Wil je bouwen, wonen en stadslandbouw bedrijven in Oosterwold? Er worden een aantal percelen vrijgegeven voor verkoop, zodat de bestaande buurten in deelgebied 1A afgerond kunnen worden. Het gaat om minimaal 4 duurdere kavels en maximaal 32 goedkopere kavels. In de loting geven we voorrang aan mensen die afhankelijk zijn van woningen met betaalbaar prijsniveau. Droom jij ervan om zelf je huis te bouwen en je eigen voedsel te verbouwen? Dan is dit je kans. Bereid je – eventueel met anderen in groepsverband – voor op de inschrijving en loting.

Bekijk de nieuwsspecial Verkoopronde standaardkavels wonen Oosterwold

Informatieavond 19 januari 2023

Donderdag 19 januari 2023 is er een informatieavond. Volg deze online op maakoosterwold.nl/event/informatiebijeenkomst-verkoopronde-standaardkavels-wonen-oosterwold/

Werkzaamheden Oosterwold

Nieuwsbrief Oosterwold

Volg de actuele ontwikkelingen in Oosterwold via de Nieuwsbrief Maak Oosterwold. De nieuwsbrief ontvang je elke maand.