Skip to content

Accommodaties

Het AKT heeft zowel binnenaccommodaties waar sportverenigingen en Regionale Training Centra kunnen trainen, als speciaal ingerichte buitenlocaties.

AKT Ruimtes Olympiakwartier Almere Poort

De unieke trainingsruimtes van het AKT zijn gevestigd in het nieuwe Indoorsportcomplex Olympiakwartier, op een steenworp afstand van het Topsportcentrum in Almere Poort. Naast de AKT-ruimte is er in het nieuwe complex een zwembad en een breedtesporthal.   

De AKT-ruimtes bestaan uit een multisportzaal, turnzaal, dojo en fitness. Deze ruimtes zijn zo ingericht, dat iedereen daar op veelzijdige wijze zijn of haar sporttalent (verder) kan ontwikkelen: jong, oud, topsporter of recreatieve sporter, valide en minder valide. Voor iedereen!  

Kijk voor meer informatie over het Olympiakwartier en huurmogelijkheden van de AKT ruimtes op deze pagina.

AKT binnenruimtes in het Olympiakwartier

Skills Garden Almere Haven

In de Skills Garden in het Stadswerfpark in Almere Haven komen alle grondvormen van bewegen aan bod. Deze speel- en sportplek is gebaseerd op het Athletic Skills Model (ASM). De Skills Garden draagt bij aan de beweegvaardigheid en de brede motorische ontwikkeling. Dat heeft een positief effect op de gezondheid en de ontwikkeling van ieders talent.  

Samen met bewoners, maatschappelijk partners, Athletic Skills Model, Kragten, gemeente Almere en AKT is de Skills Garden ingericht.

Bekijk het fotoverslag van de opening op 20 juni 2019 op deze pagina.

Skills Garden in het Stadswerfpark in Almere Haven

Veelzijdig bewegen in de openbare ruimte van Almere

We willen meer speel- en beweegplekken bouwen op de ASM-manier voor veelzijdig bewegen. Wilt u die ontwikkelingen volgen? Houd dan deze pagina in de gaten, of schrijf u in voor de nieuwsbrief van het AKT via de aanmeldknop aan de rechterkant op de homepage.

Contact

Heeft u vragen over AKT of over mogelijkheden voor samenwerking? Neem dan contact op met Martijn Postuma (projectleider), André Kemper (projectadviseur) en Tim Tier-van Lit (projectadviseur) via akt@almere.nl.

Wat vindt u van onze website?