Skip to content

Gregory Sedoc en Lilian de Geus AKT-ambassadeurs

Gregory Sedoc en Lilian de Geus AKT-ambassadeurs

Donderdag 22 februari 2018 hebben Gregory Sedoc en Lilian de Geus hun ambassadeursovereenkomst met het Almere Kenniscentrum Talent (AKT) ondertekend. Zij zijn nu officieel de ‘AKT-ambassadeurs’. Beide AKT-ambassadeurs omarmen de visie van het AKT en zullen zich de komende jaren zichtbaar inzetten voor het AKT. Ze verbinden hun naam aan het AKT-project in beeld en geluid, bijvoorbeeld in promotiefilmpjes, en zullen een aantal keer per jaar bij AKT-activiteiten betrokken zijn.

Gregory Sedoc is drievoudig deelnemer aan de Olympisch Spelen, op de discipline hordelopen. Windsurfster Lilian de Geus behaalde op de laatste Olympische Spelen (Rio de Janeiro, 2016) bijna een medaille. Uiteindelijk miste Lilian het brons op één punt na en werd ze vierde. Nu is ze goed op weg naar de Olympische Spelen in 2020 in Tokio. Beide sporters groeiden op in Almere. Als AKT-ambassadeurs worden zij hét gezicht van het AKT naar deze stad.

Impressie ondertekening

Gregory en Lilian hebben hun ambassadeurschap bekrachtigd tijdens een naschoolse AKT-les op basisschool De Ontdekking in Noorderplassen. Na de tekensessie waagden zij zich aan een paar potjes  ‘allesbal’ met de kinderen.

Foto's: Rob van Schooten / gemeente Almere

 
Wat vindt u van onze website?