Direct naar paginainhoud
menu

Totaalaanpak

Voor iedere doelgroep, van jong tot oud, zetten we de juiste kennis en opleidingen in. Dat doen we met coaches, vakdocenten uit het bewegingsonderwijs, sportverenigingen en -bonden, regionale trainingscentra en (landelijke) onderwijs- en kennisinstellingen. Zo ontwikkelen, verzamelen, delen en verspreiden we onze kennis.

We verbinden daarnaast coaches, vakdocenten bewegingsonderwijs, sportverenigingen en -bonden, regionale trainingscentra en (landelijke) onderwijs- en kennisinstellingen.

Het AKT faciliteert de volgende opleidingen in Almere:

Athletic Skills Model (ASM) Instructeursopleiding:

Het ASM geeft richting en biedt structuur aan de wijze waarop trainingsprogramma’s ingericht kunnen worden. Wil jij jezelf bewuster maken en meer inzicht geven in het aanbieden van sport en bewegen? Zijn er andere mensen binnen jullie organisatie geïnteresseerd in deze opleiding en/of wil je meer draagvlak binnen de organisatie creëren voor ASM?  Meer informatie via de website van Athletic Skills Model

Deelnemers vanuit Almeerse sportorganisaties kunnen, na het behalen van de cursus, aanspraak maken op een subsidieregeling waardoor de cursist €450,- terug krijgt. Neem hiervoor contact op met aktverberg dit@almere.nl.

De volgende opleiding start op 29 oktober 2020. Locatie: Almere. Aanmelden voor de opleiding.

 

 

Talent2Move:

Daarnaast faciliteert het AKT regelmatig trainingen via Talent2Move

Contact

Heeft u vragen over AKT of over de opleidingen? Neem dan contact op met André Kemper (projectadviseur) en Tim Tier-van Lit (projectadviseur) via aktverberg dit@almere.nl.

Wat vindt u van onze website?