Skip to content

AKT-Sportexperience

AKT-Sportexperience 2019: ontdek jouw sportpassie!

Welkom op de pagina van de AKT-Sportexperience! Ben jij tussen de 9 en 14 jaar oud en heb jij altijd al willen weten waar jouw sportinteresse ligt én waar je goed in bent? Kom dan naar de AKT-Sportexperience op dinsdag 22 oktober (herfstvakantie) in het Topsportcentrum in Almere Poort. Het wordt een te gekke dag! 

De AKT-Sportexperience is speciaal ontwikkeld voor leerlingen van 9 tot en met 14 jaar en bestaat uit een aantal onderdelen:

  • Je krijgt (vooraf) een speciale test om te kijken waar jouw interesse ligt op sportgebied;
  • Je kunt meedoen aan sportieve clinics die passen bij jouw interesse én waar je goed in bent;
  • We testen je tijdens de AKT-Sportexperience op jouw sportvaardigheid.

In de week na de AKT-Sportexperience krijg je een persoonlijk sportadvies en een vervolgaanbod van een van de Almeerse sportverenigingen die aan de Sportexperience deelnemen. Deelname is gratis. De inschrijving sluit zondag 20 oktober (23.59 uur) of zodra de limiet aan deelnemers is bereikt.

Meedoen? Schrijf je dan in via onderstaande link. Heb je vragen? Neem contact op via akt@almere.nl

Inschrijfformulier AKT-Sportexperience

Nog even samengevat alle belangrijke gegevens op een rij:

  • Dinsdag 22 oktober
  • 10.00 - 15.00 uur
  • Topsportcentrum Almere Poort
  • Voor kinderen van 9 tot en met 14 jaar 

De AKT Sportexperience wordt mogelijk gemaakt door het Almere Kenniscentrum Talent (onderdeel van de gemeente Almere) en wordt georganiseerd in samenwerking met De Schoor, Almeerse Scholen Groep, Prisma, Het Baken, Aeres Almere, MBO College Poort Sport & Bewegen, Athletic Skills Model, VU Amsterdam en de sportverenigingen uit Almere.

Je kunt ons ook volgen via Facebook (aktalmere) en Instagram (aktalmere). Alvast in de stemming komen? Bekijk dan hieronder het filmpje en de foto's van de Sportexperience van vorig jaar!

Wat vindt u van onze website?