Direct naar paginainhoud

Onze dienstverlening

Met Baangericht ga je in zee met een professionele partij die veel te bieden heeft en als geen ander thuis is in arbeidsbemiddeling.

Gemotiveerde kandidaten

De kandidaten van Baangericht hebben een uitkering waar ze vanaf willen. Ze zijn gemotiveerd om aan het werk te gaan en direct inzetbaar. Sommigen hebben een afstand tot de arbeidsmarkt en horen tot speciale doelgroepen (zoals de Banenafspraak) ,waarvoor aantrekkelijke regelingen gelden die wij met je kunnen bespreken. Maar de meeste kandidaten kunnen en willen gewoon snel bij je aan de slag.

Vaste adviseur

Je krijgt bij Baangericht te maken met een vaste adviseur. Iemand die thuis is in je sector en daarnaast alles weet van wetgeving en (financiƫle) regelingen. Maar ook iemand die de kandidaten kent en meedenkt over de beste invulling van je vraag.

Kennis van zaken

Baangericht is een samenwerking van gemeente Almere, UWV en Randstad. Dat betekent dat wij commerciƫle knowhow van de arbeidsmarkt koppelen aan grondige kennis van sociale wet- en regelgeving. Graag stellen wij die voor je beschikbaar.

Maatwerk

Werving en selectie is maatwerk, dat weten we allemaal. Het gaat om de juiste persoon op de juiste plek. Daar moeten we samen naar zoeken, want jij kent je bedrijf en wij onze kandidaten. Die zoektocht is wat we bij Baangericht het liefst doen. De perfecte match maken, waar iedereen gelukkig van wordt.

Subsidie

Wij kunnen je op diverse manieren tegemoet komen als je onze kandidaten aan werk helpt. Te denken valt aan een loonkostensubsidie voor kandidaten met een arbeidsbeperking, een fiscaal loonkostenvoordeel bij oudere werknemers of een tegemoetkoming in de kosten die je maakt om iemand te begeleiden. Ook kunnen we een werkervaringsplaats inzetten waarbij een kandidaat kortdurend waardevolle ervaring bij je opdoet zonder dat je loon betaalt. Graag bekijken we met je de mogelijkheden.

Gratis dienstverlening

Misschien ten overvloede, maar onze dienstverlening kost je niets. Baangericht heeft als (gemeentelijke) taak om mensen uit Almere aan het werk te helpen en brengt daar niets voor in rekening.

Illustratie Almere skyline
Jouw mening