Direct naar paginainhoud

Over ons

Baangericht kan ondernemers helpen bij personele vraagstukken. Wij beschikken over een groot bestand van werkzoekenden uit Almere en kunnen je op allerlei manieren van dienst zijn. Je hoeft daar niet voor te betalen.

Werving & selectie

Wij zoeken en selecteren kandidaten en stellen deze aan je voor. Of het nu om één vacature gaat, meerdere vacatures of een uitgebreid wervingsproject. Uiteraard bepaal je zelf hoeveel werk wij jou uit handen mogen nemen.

Detachering

Wij kunnen kandidaten voor kortere of langere tijd bij je plaatsen. Je neemt iemand niet in dienst, maar betaalt een aantrekkelijk inhuurtarief. Je bent niet verplicht kandidaten daarna aan te nemen. Al is het natuurlijk een prima manier om geschikte mensen te vinden.

Jobcoaching

Wij zorgen voor jobcoaching als dat gewenst is. Ons team beschikt over gecertificeerde jobcoaches die weten hoe ze het beste uit onze kandidaten kunnen halen. Samen met jou bespreken ze welke begeleiding nodig is.

Scholing

Wij kunnen met je meedenken over scholingsmogelijkheden. We hebben ervaring met gezamenlijke opleidingstrajecten, onder meer in de zorg-, techniek- en transportbranche. Werken en leren gaat dan hand in hand, zodat iedereen er beter van wordt.

Subsidies

Wij kunnen je op allerlei manieren tegemoet komen als je onze kandidaten aan werk helpt. Denk bijvoorbeeld aan een loonkostensubsidie voor kandidaten met een arbeidsbeperking, een no-risk polis bij ziekte, een fiscaal loonkostenvoordeel bij oudere werknemers of een tegemoetkoming in de kosten die je maakt bij de begeleiding van iemand. Ook kunnen we een werkervaringsplaats inzetten waarbij een kandidaat kortdurend waardevolle ervaring bij je opdoet zonder dat je loon betaalt. Graag bekijken samen wat er allemaal mogelijk is.

Illustratie Almere skyline
Jouw mening