Direct naar paginainhoud
menu

Bij de zorgverzekering GarantVerzorgd is een tandverzekering verplicht. Wat denkt u volgend jaar aan tandzorg nodig te hebben? Heeft u veel tandzorg nodig, dan kiest u GarantTandVerzorgd 750. Heeft u weinig tandzorg nodig, kiest u GarantTandVerzorgd 250. Zit u ertussenin, kiest u Garant TandVerzorgd 500.

Heeft u een volledige gebitsprothese? Dan kunt u kiezen voor GarantTandVerzorgd 1P, maar een tandverzekering is niet verplicht in dit geval. 

TIPS Tandverzekering

  • Uw kinderen tot 18 jaar zijn gratis verzekerd voor de tandverzekering GarantTandVerzorgd 750. Zij zijn daarmee verzekerd voor de kosten van een beugel (orthodontie).
  • Wilt u de kosten voor een beugel, kronen, bruggen of inlays voor u zelf vergoed krijgen? Kies dan voor GarantTandVerzorgd 500 of 750.
  • Er geldt wel een wachttijd van 1 jaar voor orthodontie, kronen, bruggen en implantaten. Als u bij uw zorgverzekering in 2019 een gelijkwaardig pakket had, kunt u gebruik maken van de Gelijk-Over-Regeling. Uw wachttijd vervalt dan.
  • Heeft u onder en boven een kunstgebit, dan is de tandverzekering 1P voor u. Maar een tandverzekering is niet verplicht in dit geval.
Wat vindt u van onze website?