Ondergronds Afvaltransportsysteem

Ondergronds AfvalTransportsysteem

In Almere Stad Centrum wordt het Ondergronds Afvaltransportsysteem (OAT) gebruikt om afval in te zamelen en bewoners en bedrijven maken hier gebruik van. Om afval kwijt te kunnen hebben bewoners en bedrijven een toegangspas om gebruik te maken van het systeem. 

 

Toegangspas OAT 

Voor het gebruik van het OAT heeft u een toegangspas nodig. Deze kunt u aanvragen bij de gemeente Almere via telefoonnummer 14036 of via  www.almere.nl/contactformulier. Er wordt 1 toegangspas per woning/bedrijf gratis verstrekt. Voor bedrijven geldt dat zij, tegen betaling van € 15.- per pas, meerdere passen kunnen aanvragen.

Toegangspas OAT kwijt of beschadigd?

Bent u uw toegangspas kwijt of is deze door beschadiging niet meer bruikbaar, dan kunt u tegen betaling van € 15.- (administratiekosten) een nieuwe pas aanvragen bij de gemeente Almere via telefoonnummer 14036 of via  www.almere.nl/contactformulier. De verloren of beschadigde pas wordt geblokkeerd om oneigenlijk gebruik tegen te gaan. 

Nieuwe toegangspas ophalen

Nadat u een ontvangstbevestiging van de gemeente heeft ontvangen met daarop uw pasnummer kunt u de pas ophalen bij de Baljuwstraat 5 (bij gebouw De Stofzuiger). 

Wat vindt u van onze website?