Opschoon-ommetje

Programma 19 maart 2022

Op zaterdag 19 maart is het weer zover; de Landelijke Opschoondag! Duizenden mensen gaan in Nederland op straat, in de parken en langs het water de strijd aan tegen zwerfafval. Met het opschoon-ommetje kan jij meedoen zonder aan te melden bij een grote actie. Nodig je vriend(in), buurman of -vrouw uit of ga lekker met je eigen gezin een opschoon-ommetje maken in de buurt. Maak je eigen omgeving schoon en wordt weer verliefd op je buurt!

Oh ja, vergeet niet een foto van jezelf te maken tijdens jouw opschoon-ommetje! Deel die op social media met #AlmereSchoon of tag de gemeente Almere in je bericht en maak kans op een leuke prijs.

Kijk op www.almere.nl/wonen/afval/schoon-almere/landelijke-opschoondag/social-media voor meer informatie over deze fotowedstrijd.

Materialen beschikbaar bij schoonkramen

Vanwege grote drukte kunnen wij de materialen voor de Landelijke Opschoondag na 11 maart niet meer thuis leveren. Wil je meedoen aan de Landelijke Opschoondag? Kom dan zaterdag 19 maart tussen 11.00 en 15.00 uur langs bij een van de schoonkramen. Klik hier voor de locaties van de schoonkramen.

Supporter worden

Wil jij vaker aan de slag? Meld je dan aan om supporter te worden!

Doe mee | Gemeente Almere