Direct naar paginainhoud
menu

Suze Robertsonstraat - Penseelpad

Alle essen in de straat kunnen op dit moment blijven staan. Sommige essen zijn (nog) niet aangetast en er zijn essen die licht zijn aangetast door essentaksterfte. Maar die kunnen nu nog veilig blijven staan. Dat kan tot ze matig tot ernstig zijn aangetast waardoor er dood hout in de bomen zit. Dan moeten we de bomen vervangen. Dat is niet leuk, maar helaas wel nodig. 

Essentaksterfte kan zich snel ontwikkelen en de bomen die zijn aangetast worden niet meer beter. Uiteindelijk moeten we dus bomen vervangen. Dat doen we nu nog niet, maar als dat echt nodig is. We controleren de essen regelmatig. 

Uitslag van uw keuze

Een meerderheid heeft ervoor gekozen om de zieke essen in de straat gefaseerd te vervangen, wanneer het echt nodig is de zieke essen te verwijderen. We vervangen de zieke essen dus afhankelijk van de mate van aantasting. Het kan dan voorkomen dat we meerdere keren terug komen in uw straat om de essen te vervangen.  

Een meerderheid heeft gekozen voor de nieuwe bomen in Variant A. Als we de zieke essen vervangen planten we de nieuwe bomen (groene symbool). 

Variant A

Ontwerp

Wat vindt u van onze website?