Direct naar paginainhoud
menu

Podcast De boombast, lichtmast en wateroverlast podcast

Dagelijks werken wij aan het beheer en onderhoud van de openbare ruimte. Voor ons is dit alledaags, maar voor de buitenwereld zijn onze werkzaamheden niet zo vanzelfsprekend. Wij vertellen graag hoe wij werken aan het aantrekkelijk houden van de openbare ruimte. Daarom hebben wij een podcast gemaakt; het is een serie en die heet: De boombast, lichtmast en wateroverlast podcast.  

Met deze podcast geven we luisteraars een kijkje achter de schermen. Zes jonge medewerkers van de gemeente Almere hebben een podcastserie van zeven afleveringen gemaakt. Zij spreken collega’s, ondernemers en inwoners over het beheer en onderhoud van de stad. 

Benieuwd naar de inspirerende verhalen over keuzes maken en meningen over de buitenruimte? 
De eerste aflevering heet Speelruimte en is nu te beluisteren. 

Luister de Boombast hier

Aflevering 1:

Speelruimte:

Hoe speelde jij vroeger buiten? In deze aflevering gaan we in gesprek met Thea over speelplekken in Almere. Ook vertellen kinderen wat zij het leukste vinden als ze buitenspelen.

Aflevering 2:

24/7 ambtenaar:

Om 5 uur naar huis? Echt niet! Zeker niet voor de collega’s van piket. Zij hebben avond- en weekenddiensten om altijd bereikbaar te zijn voor spoedklussen. Bijvoorbeeld bij omgevallen bomen of bijzondere vondsten in het riool. Benieuwd waar Jasper tijdens zijn piketdienst voor is opgeroepen? Luister dan naar deze aflevering over de werkzaamheden en projecten van Jasper, de 24/7 ambtenaar.

Wat vindt u van onze website?