Direct naar paginainhoud

Vrije tijd

Sporten, de leukste plekken om te chillen en nieuwe ideeën opdoen

Sporten, bewegen en cultuurlessen volgen zijn niet alleen goed voor je gezondheid maar ook voor je geest. Bekijk de pagina van ‘Sport en cultuur Almere’ voor onder andere gratis proeflessen. Het aanbod wordt steeds aangepast en uitgebreid.

Chillplekken en ontmoetingsplaatsen

In Almere zijn jongerencentra waar je kan chillen en leuke dingen kan doen, van panna voetbal tot make up cursus. Het is voor jongeren tot 21 jaar.
Aan elk jongerencentra zijn jongerenwerkers verbonden. Zij bespreken de wensen en mogelijkheden met jongeren en organiseren (sport)activiteiten in de buurt. Kijk bij de verschillende centra wie bij jou de jongerenwerker is.

Muziek, dans en verhalen

Een wereld zonder muziek, dans, tekeningen, verhalen...  kan je je dat voorstellen? Kunst kan je inspireren, energie geven en zin om zelf ook iets te maken. Kijk eens bij Corrosia voor een mooie expo. Je mag  zo binnenlopen. Of wat dacht je van het Kunstlinie, Corrosia, Theater, Expo & Film op de Esplanade. JonginAlmere heeft een geweldige kalender online met alles wat er te doen is. Bij de Nieuwe Bibliotheek heb je niet alleen boeken, maar ook games, films, workshops en werkplekken waar je rustig kan studeren. Loop gerust eens binnen.

Illustratie Almere skyline
Jouw mening