Koningsdag

Koningsdag Almere 2018

koningsnacht 2013

Voor Koningsdag hoef je Almere niet uit. Het Koningsdagfeest in Almere begint al op donderdagavond 26 april en gaat door tot en met vrijdagavond 27 april. Op veel plekken zijn er vrijmarkten en muzikale activiteiten. Kom vooral met het openbaar vervoer en de fiets en houdt u aan de spelregels, dan blijft het een feest voor iedereen.

Vrijmarkten
Iedereen mag spullen verkopen op de vrijmarkten in een aantal straten en pleinen in de centra van Almere Stad, Haven en Poort. De vrijmarkt begint op donderdagavond 26 april om 17.00 uur en duurt tot vrijdag 27 april 17.00 uur. Houd rekening met de winkeliers en passerend publiek; plekken afbakenen met tape of verf is niet toegestaan. U mag voor een winkel staan als die niet open is tijdens Koningsdag. 

Meer informatie over het programma staat op de website van de VVV. Voor een overzicht van het feestgebied kun je op deze pagina (onderaan) ook de plattegronden van de vrijmarkten in Almere bekijken. Meer info op http://www.koningsdaginalmere.nl of op facebook: https://www.facebook.com/vvvalmere 

Wat vindt u van onze website?