Direct naar paginainhoud

Doe mee

Wil je aan de slag voor een schone buurt? Vraag gratis afvalzakken, afvalgrijpers en handschoenen aan. Je wordt dan automatisch Supporter van Schoon. 

De gemeente Almere en inwoners zetten zich samen in voor een schone stad. Wij maken straten, pleinen, grasvelden en plantsoenen schoon en we legen de prullenbakken. Jij kunt ook meehelpen. Vele handen maken immers licht werk. Zo zorgen wij samen voor een prettige omgeving.

Help je mee met het schoonmaken en schoonhouden van je buurt? Dan zorgt de gemeente gratis voor afvalgrijpers, vuilniszakken en handschoenen.

Wat houdt Supporter van Schoon worden in?

Als je schoonmaakmaterialen aanvraagt word je automatisch Supporter van Schoon. Dit levert meer op dan alleen een schone buurt. Het is ook een leuke manier om even bij te kletsen met de buren. Of om actief buiten te zijn. Je kunt een groot verschil maken. Door tijdens het uitlaten van de hond een grijper mee te nemen bijvoorbeeld. 

Als Supporter van Schoon heb je geen verplichtingen. Je kunt meehelpen op een door jou gekozen moment en zo vaak als je zelf wil. 

We willen graag enkele persoonsgegevens van je hebben om contact met je op te nemen over actualiteiten en evenementen rondom zwerfafval en schoon Almere. Je gegevens worden niet gedeeld met derden. Zie voor verdere informatie het privacystatement.

Wil je niet meer geregistreerd staan als Supporter van Schoon? Laat dit aan ons weten door een e-mail te sturen naar schoonsupporters@almere.nl. We verwijderen dan je gegevens uit ons mailbestand. 

Nieuwsbrief

Word je Supporter van Schoon, dan kun je in het formulier hierboven aangeven of je onze nieuwsbrief wilt ontvangen. Hiermee houden we je op de hoogte van actualiteiten, acties en evenementen rondom de thema's schoon en zwerfafval. 

Wil je geen Supporter worden maar wel de nieuwsbrief ontvangen? Meld je dan hieronder aan.

Inschrijven nieuwsbrief Supporter van Schoon

* verplicht veld
Illustratie Almere skyline
Jouw mening