Direct naar paginainhoud

Afspraak maken

Klik op de button ‘Afspraak maken’ voor het maken van een telefonische of een fysieke afspraak met Vergunningen, Toezicht en Handhaving (VTH).

Voor meer informatie over VTH ga je naar almere.nl/bouwen/vergunningen-toezicht-handhaving.

Afspraak afzeggen of wijzigen

Dat kan via de link in de bevestigingsmail die je van ons ontvangt na het maken van de afspraak. Je kunt ook bellen naar 14 036. Een afspraak op het Ondernemersplein kan op het stadhuis of aan de telefoon. Bij het maken van de afspraak kies je of je naar het stadhuis komt of wilt bellen. Als je langskomt, schrijf dan in het notitieveld van het afspraakformulier waarvoor je langskomt en om welke plek het gaat.

Afspraak maken voor meerdere producten

Wil je een gecombineerde afspraak maken voor meerdere producten? Neem dan contact op met 14 036. Je kunt online geen gecombineerde afspraak aanvragen.

Afspraak voor meerdere personen bij Balie Burgerzaken

Kom je met meer personen naar 1 afspraak? Vul dan in het afspraakformulier de gegevens van één van jullie in. Maak je een afspraak voor jouw kind(eren) waarbij je aanwezig bent, dan mag je ook je eigen gegevens invullen.

Afspraak maken Balie Vergunningen

Je kunt een telefonische afspraak maken of een fysieke afspraak inplannen voor Vergunningen Toezicht en Handhaving (VTH).

Bij een telefonische afspraak bellen we je op de dag en het tijdstip dat jij wenst. Noteer bij het maken van je afspraak je telefoonnummer en vermeld duidelijk waar je afspraak over gaat. Een fysieke afspraak is op het Ondernemersplein in het Stadhuis.

Op woensdagen van 8.30 uur tot 11.30 uur is er een vrije inloop bij de balie VTH. Je kunt dan zonderafspraak terecht voor al je vragen over de producten en diensten van VTH (vergunningen, omgevingsrecht en kinderopvang, bestemmingsplantoetsen en vergunningen evenementen en drank en horeca etc.).

Inzage van verleende of aangevraagde vergunningen

Voor het inzien van (verleende) vergunningen of archiefinzage van dossiers kun je zelf geen afspraak maken. Je kunt dit aanvragen via het Aanvraagformulier archiefinzage dossier. Wil je meer informatie over archiefinzage, kijk dan op de pagina van balie VTH.

Afspraak maken Kavelwinkel

Afspraak maken Ondernemersloket

Illustratie Almere skyline
Jouw mening