Skip to content

Afspraak maken

Afspraak maken

De gemeente Almere werkt vrijwel alleen op afspraak.

Uitzonderingen 

U kunt zonder afspraak langs komen voor:

  1. Een geboorte- of overlijdensaangifte 
  2. Om uw nieuwe paspoort, identiteitskaart of rijbewijs af te halen

Wilt u melding doen van een voorgenomen huwelijk (ondertrouw) of geregistreerd partnerschap? Dan kunt u een afspraak maken via het telefoonnummer 14 036.

Balie Vergunningen

Bij de balie van Vergunningen, Toezicht en Handhaving (VTH) kunt u op afspraak of tijdens vrije inloop langskomen. Zie voor openingstijden de pagina van VTH.

Afspraak afzeggen of wijzigen

Dat kan via de link in de bevestigingsmail die u van ons ontvangt na het maken van de afspraak. Heeft u vóór 12 november een afspraak gemaakt, dan kunt u deze alleen wijzigingen of afzeggen door te bellen naar 14 036.

Afspraak voor meerdere personen

Komt u met meerdere personen naar één afspraak? Vul dan in het afspraakformulier de gegevens van een van u in. Maakt u een afspraak voor uw kind(eren) waarbij u aanwezig bent, dan mag u ook uw eigen gegevens invullen.

Inzage van verleende of aangevraagde vergunningen

Voor het inzien van (verleende) vergunningen of archiefinzage van dossiers kunt u zelf geen afspraak maken. U kunt dit aanvragen via het Aanvraagformulier archiefinzage dossier. Wilt u meer informatie over archiefinzage, kijk dan op de balie-pagina van VTH.

Wat vindt u van onze website?