Direct naar paginainhoud

Ondernemersloket

Ben je ondernemer en heb je ondernemersvragen? Dan kun je terecht bij het Ondernemersloket. Dit loket vind je op het Ondernemersplein in het Stadhuis. Heb je als bedrijf een vestigingsvraag waar grond mee gemoeid is, dan is het Ondernemersloket je graag van dienst.

Afspraak maken Ondernemersloket

Je kunt online een afspraak maken met het Ondernemersloket. Jij kiest hoe je wilt afspreken, op locatie, online via Teams of telefonisch.

Voor vragen over vergunningen of handhaving kun je terecht bij de afdeling Vergunningen, Toezicht en Handhaving.

Accountmanagement

Heb je je als bedrijf al gevestigd in Almere en wil je contact met de gemeente? Neem dan  contact op met één van onze accountmanagers voor meer informatie. Zij hebben veel contact met de Almeerse ondernemers, kennen de wegen binnen de gemeente Almere en in de stad zelf.

(ruimtelijke) initiatieven

Heb je een (ruimtelijk) initiatief dat je wilt voorleggen? Je kunt je initiatief kenbaar maken via het formulier Ruimtelijke initiatieven in Almere. Liefst met een omschrijving van jouw plan. We informeren je zo snel mogelijk over de mogelijkheden en het vervolgproces. Heb je een initiatief voor (projectmatige) woningbouw of een woon-zorg-initiatief, lees dan de procedurememo gronduitgiftebeleid Gemeente Almere

Illustratie Almere skyline
Jouw mening