Direct naar paginainhoud

P+R-terreinen

P+R betekent Parkeer en Reis. Bij deze P+R-terreinen kun je je auto vlak bij een bus- en/of treinstation parkeren. Zo kun je makkelijk overstappen op het openbaar vervoer. Dit levert minder files op.

P+R Almere Muziekwijk

Michael Jacksonplein
1323 PZ Almere

P+R-terrein Almere Muziekwijk ligt aan de noordkant van treinstation Muziekwijk. Het P+R-terrein ligt niet in de nabijheid van grote ontsluitingswegen.

P+R Almere 't Oor

Oorweg
1324 ZX Almere

Het P+R-terrein 't Oor ligt naast het busstation. Het is makkelijk bereikbaar via afslag 4 (Almere Haven) van de A6.

P+R Almere Oostvaarders

Oostvaardersstraat
1335 JN Almere

P+R terrein Oostvaarders ligt aan de noordkant van station Oostvaarders. De parkeerplaats is vanaf de A6 te bereiken via afslag 8 (Almere Buiten Oost via de Buitenring) en 7 (Almere Buiten via de Spectrumdreef).

P+R Almere Buiten

Dichtbij het treinstation van Almere Buiten centrum kun je parkeren in een van de parkeergarages of op het terrein aan de Brasiliaplaats (Rio de Janeirostraat). Let op: hier is betaald parkeren van toepassing. Ook kun je tegen een aantrekkelijk tarief kiezen voor een parkeerabonnement in de Floridagarage. Bekijk de parkeertarieven.

P+R Almere Parkwijk

Haagbeukweg 141
1318 MA Almere

P+R Parkwijk ligt bij station Parkwijk is bereikbaar via de Veluwedreef - Parkwijklaan - Haagbeukweg of via de Vrijheidsdreef - Radio Oranjelaan.

Illustratie Almere skyline
Jouw mening