Bekendmakingen en kennisgevingen

Hier vind je bekendmakingen en kennisgevingen van de gemeente Almere van de laatste 8 weken. Bekendmakingen zijn bijvoorbeeld aanvragen voor vergunningen en ontheffingen en besluiten hierover, algemene mededelingen van de gemeente of inspraakmogelijkheden.

Inzage

Bekendmakingen en kennisgevingen van de gemeente Almere worden gepubliceerd op de website van de Overheid.

Bekendmakingen aanvragen via de mail of app

Via overheid.nl kun je jezelf inschrijven voor de e-mailservice. Hiermee ontvang je besluiten en andere berichten die door gemeenten, provincies en waterschappen gepubliceerd worden. Je kunt het type bericht instellen en aangeven dat je van de gemeente Almere berichten wenst te ontvangen.

Gemeente Almere heeft zich aangesloten bij OmgevingsAlert. Vanaf heden is de vergunningsdata van deze gemeente te zien in deze landelijke app en in de op maat gemaakte Almere – OmgevingsAlert

OmgevingsAlert kun je hier downloaden.

Stukken bij besluiten

Het besluit en de daarbijbehorende stukken kunnen uitsluitend op afspraak worden ingezien bij de gemeente Almere.

Vragen

Bij de afdeling Vergunningen, Toezicht & Handhaving zijn veel zaken online te regelen.

Heb je advies nodig of heb je een vraag over een vergunning dan kun je contact opnemen met de balie Vergunningen, Toezicht & Handhaving. Je kunt ook persoonlijk langskomen, dit is mogelijk na het maken van een afspraak of tijdens de vrije inloop op dinsdagmiddag, woensdagochtend en vrijdagochtend. Je kunt online een afspraak maken of telefonisch via 14036 of door het contactformulier in te vullen.

Je vindt de balie Vergunningen, Toezicht & Handhaving op het Ondernemersplein in het stadhuis.