Direct naar paginainhoud
menu

Hier vindt u bekendmakingen en kennisgevingen van de gemeente Almere van de laatste 8 weken. Bekendmakingen zijn bijvoorbeeld aanvragen voor vergunningen en ontheffingen en besluiten hierover, algemene mededelingen van de gemeente of inspraakmogelijkheden.

Inzage

Bekendmakingen en kennisgevingen van de gemeente Almere worden gepubliceerd op Overheid.nl

Bekendmakingen aanvragen via de mail of app

Via overheid.nl kunt u zich inschrijven voor de e-mailservice. Hiermee ontvangt u besluiten en andere berichten die door gemeenten, provincies en waterschappen gepubliceerd worden. U kunt het type bericht instellen en aangeven dat u van de gemeente Almere berichten wenst te ontvangen.

Gemeente Almere heeft zich aangesloten bij OmgevingsAlert. Vanaf heden is de vergunningsdata van deze gemeente te zien in deze landelijke app en in de op maat gemaakte Almere – OmgevingsAlert

OmgevingsAlert kunt u hier downloaden

Stukken bij besluiten

Het besluit en de daarbijbehorende stukken kunnen uitsluitend op afspraak worden ingezien bij de gemeente Almere.

Vragen

Bij de afdeling Vergunningen, Toezicht & Handhaving zijn veel zaken online te regelen www.almere.nl.

Heeft u advies nodig of heeft u een vraag over een vergunning dan kunt u contact opnemen met de balie Vergunningen, Toezicht & Handhaving. U kunt ook persoonlijk langskomen, dit is mogelijk na het maken van een afspraak of tijdens de vrije inloop op dinsdagmiddag, woensdagochtend en vrijdagochtend. U kunt een afspraak maken via www.almere.nl/afspraak of telefonisch via 14036 of door het contactformulier in te vullen.

U vindt de balie Vergunningen, Toezicht & Handhaving op het Ondernemersplein in het stadhuis.

Wat vindt u van onze website?