Direct naar paginainhoud

Gebiedsteam Almere Buiten

Het gebiedsteam Almere Buiten bestaat uit medewerkers van de gemeente Almere. Het team is de verbinder tussen de bewoners, (sociale) professionals, ondernemers en het stadhuis.

Gebiedsteam Almere Buiten

Je vindt het gebiedsteam in het gebiedskantoor aan de Straat van Florida 12. Van daaruit werken we aan wijkontwikkeling, veiligheidszaken en contacten met partners in de wijk. De gebiedsmanager van Almere Buiten is Mylan Derkink.

Op afspraak van harte welkom

De gebiedskantoren hebben geen balie. Je kunt het gebiedskantoor alleen op afspraak bezoeken. Bijvoorbeeld om te praten over de ontwikkelingen in de wijk, een aanvraag voor het wijkbudget te doen of een wijkbreed probleem te bespreken. Voor een afspraak met je gebiedskantoor kun je het contactformulier invullen, bellen met 14 036 of mailen naar buiten@almere.nl

Meldingen openbare ruimte

Meldingen over de openbare ruimte (zoals een kapotte straatlantaarn of losliggende stoeptegel) kun je gemakkelijk doorgeven via het digitale meldingsformulier. Heb je geen internet? Dan kun je bellen met 14 036 of langskomen bij de centrale balie in het stadhuis.

Illustratie Almere skyline
Jouw mening