Direct naar paginainhoud
menu

Maatregelen vanwege coronavirus

Voor de kavelwinkel kun je online een afspraak maken. Voor de overige loketten kun je op dit moment alleen telefonisch een afspraak maken. Bel hiervoor 14 036.

Volg de link voor de meest actuele informatie:

Meer informatie: Almere en het coronavirus

Er geldt een mondkapjesplicht op het stadhuis. Zorg er daarom voor dat je een mondkapje draagt als je een afspraak op het stadhuis hebt.

De gemeente Almere werkt vrijwel alleen op afspraak.

Afspraak maken

Kom alleen of met maximaal 1 begeleider

Om verspreiding van het coronavirus tegen te gaan, moet je alleen naar de afspraak komen tenzij je hulp of begeleiding nodig hebt. Als je mee gaat om een minderjarige te begeleiden, mag er maximaal één begeleider bij de afspraak aanwezig zijn.

Afspraak afzeggen of wijzigen

Dat kan via de link in de bevestigingsmail die je van ons ontvangt na het maken van de afspraak. Je kunt ook bellen naar 14 036.

Afspraak maken voor meerdere producten

Wil je een gecombineerde afspraak maken voor meerdere producten? Neem dan contact op met 14 036. Je kunt online geen gecombineerde afspraak aanvragen.

Afspraak voor meerdere personen bij Balie Burgerzaken

Kom je met meer personen naar 1 afspraak? Vul dan in het afspraakformulier de gegevens van één van jullie in. Maak je een afspraak voor jouw kind(eren) waarbij je aanwezig bent, dan mag je ook je eigen gegevens invullen.

Afspraak maken Balie Vergunningen

Je kunt een telefonische afspraak maken voor de Balie Vergunningen, Toezicht & Handhaving (VTH). We bellen je dan op de dag en het tijdstip dat jij wenst. Noteer bij het maken van jouw afspraak goed jouw telefoonnummer en vermeld duidelijk waar je afspraak over gaat.

Inzage van verleende of aangevraagde vergunningen

Voor het inzien van (verleende) vergunningen of archiefinzage van dossiers kun je zelf geen afspraak maken. Je kunt dit als particulier aanvragen via het Aanvraagformulier archiefinzage dossier. Bedrijven met E-herkenning kunnen dit aanvragen via het digitale aanvraagformulier archiefinzage dossier. Wil je meer informatie over archiefinzage, kijk dan op de pagina van balie VTH.

Wat vindt u van onze website?