Ondernemen in Poort

Almere is een stad rijk aan kennis en ambitie. Een stad voor jong en oud. Een stad met een vooruitstrevend ondernemersklimaat. Een ideale stad voor uw bedrijf. 

Bedrijfshuisvesting in Almere Poort

De toekomstige combinatie van 12.000 woningen en 30.000 werkplekken maakt Almere Poort tot een interessant, innovatief vestigingsgebied. Alles is erop gericht om te zorgen dat ondernemers en bewoners elkaar aanvullen en versterken en dat wonen en werken op een natuurlijke manier verweven worden.

Almere Poort kent de volgende twee bedrijventerreinen: 

  • Bedrijventerrein Hogekant is een middelgroot modern en gemengd bedrijventerrein waar vooral kleinere bedrijven gevestigd zijn. Deze bedrijven richten zich met name op de lokale en regionale markt.
  • Bedrijventerrein Lagekant is een middelgroot, modern en gemengd terrein waar vooral kleinere bedrijven gevestigd zijn. Deze bedrijven richten zich met name op de lokale en regionale markt. Hier is alleen bestaand vastgoed beschikbaar met eigentijdse architectuur en hoogwaardige materialen.

Overweeg je een nieuw bedrijfspand te (laten) bouwen in Almere Poort? Kijk voor meer informatie op Ik onderneem in Almere en neem voor vragen contact op met één van onze acquisiteurs. Op deze website staat ook vermeld welke bedrijven hier al gevestigd zijn.

Heb je algemene vragen over bijvoorbeeld vergunningaanvragen, bestemmingsplaninformatie, subsidiemogelijkheden maar ook over vestiging of uitbreiding? Dan helpen de medewerkers van het Ondernemersloket je graag verder.