Direct naar paginainhoud

Ondernemen in Poort

Almere Poort is een interessant, innovatief vestigingsgebied met 2 bedrijventerreinen: Hogekant en Lagekant.

Almere is een stad rijk aan kennis en ambitie. Een stad voor jong en oud. Een stad met een vooruitstrevend ondernemersklimaat. Een ideale stad voor je bedrijf. 

Bedrijfshuisvesting in Almere Poort

De toekomstige combinatie van 12.000 woningen en 30.000 werkplekken maakt Almere Poort tot een interessant, innovatief vestigingsgebied. Alles is erop gericht om te zorgen dat ondernemers en bewoners elkaar aanvullen en versterken en dat wonen en werken op een natuurlijke manier verweven worden.

Poort kent de volgende twee bedrijventerreinen: 

  • Bedrijventerrein Hogekant is een middelgroot modern en gemengd bedrijventerrein waar vooral kleinere bedrijven gevestigd zijn. Deze bedrijven richten zich met name op de lokale en regionale markt.
  • Bedrijventerrein Lagekant is een middelgroot, modern en gemengd terrein waar vooral kleinere bedrijven gevestigd zijn. Deze bedrijven richten zich met name op de lokale en regionale markt. Hier is alleen bestaand vastgoed beschikbaar met eigentijdse architectuur en hoogwaardige materialen.

Overweeg je een nieuw bedrijfspand te (laten) bouwen in Poort? Kijk voor meer informatie op de pagina 'Ik onderneem in Almere' en neem voor vragen contact op met één van onze acquisiteurs. Op deze website staat ook vermeld welke bedrijven hier al gevestigd zijn.

Heb je algemene vragen over bijvoorbeeld vergunningaanvragen, bestemmingsplaninformatie, subsidiemogelijkheden maar ook over vestiging of uitbreiding? Dan helpen de medewerkers van het Ondernemersloket je graag verder.

Meer informatie

Illustratie Almere skyline
Jouw mening