Doe mee

De gemeente Almere en inwoners zetten zich samen in voor een schone stad. Wij maken alle straten, pleinen, grasvelden en plantsoenen schoon en we legen de prullenbakken. Jij kunt ook meehelpen. Vele handen maken immers licht werk. Zo zorgen wij samen voor een prettige omgeving.

Help je mee met het schoonmaken en schoonhouden van je buurt? Dan zorgt de gemeente gratis voor afvalgrijpers en vuilniszakken.

Word Supporter van Schoon

Supporters van Schoon helpen mee met het schoonmaken en schoonhouden van Almere. Het levert meer op dan alleen een schone buurt. Het is ook een leuke manier om even bij te kletsen met de buren. Of om actief buiten te zijn. Je kunt een groot verschil maken. Door tijdens het uitlaten van de hond een grijper mee te nemen bijvoorbeeld. Wil je aan de slag voor een schone buurt? Meld jezelf dan aan als Supporter van Schoon. Een medewerker van de gemeente neemt daarna contact met je op.

De gemeente Almere wil graag enkele persoonsgegevens van je hebben om contact met je op te nemen over actualiteiten en evenementen rondom zwerfafval en schoon Almere. Je gegevens worden niet gedeeld met derden. Zie voor verdere informatie het privacy statement.

Materialen Landelijke Opschoondag beschikbaar bij schoonkramen

Vanwege grote drukte kunnen wij de materialen voor de Landelijke Opschoondag na 11 maart niet meer thuis leveren. Wil je meedoen aan de Landelijke Opschoondag? Kom dan zaterdag 19 maart tussen 11.00 en 15.00 uur langs bij een van de schoonkramen. Klik hier voor de locaties van de schoonkramen.

Aanvraagformulier Supporter van Schoon

Jouw gegevens
Aanvraag materialen
Verzenden

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte gehouden worden van actualiteiten, acties en evenementen rondom de thema's schoon en zwerfafval? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven

* verplicht veld